FöretagetProdukterKI-GateReferenserKontaktDownloadsLegotillverkningIn English KI-Line
Välkommen till Kinds Elteknik AB

Kinds Elteknik AB är ett familjeföretag som har över 20 års erfarenhet av att erbjuda skräddarsydda styrsystem och mekaniska detaljer för hissar.

Vi har under åren utvecklats från att tillverka enbart styrsystem till att idag kunna erbjuda kompletta hissar och allt där emellan. Vi har styrsystem och mekanik både för modernisering och för nyinstallation.

Till vårt styrsystem har vi ett brett sortiment av tillbehör så som talsyntes, dataövervakning, datorbaserade våningsvisare mm.

Vår affärsidé bygger på en heltäckande kompetens inom hissområdet. Några av våra starka sidor är anpassning till många olika hissfabrikat och vår mycket uppskattade kundsupport. Vår kundsupport omfattar allt ifrån de allra äldsta mer än 20 år gamla systemen till den nyaste tekniken.

Vi har även ett mycket brett sortiment av reservdelar som sträcker sig ända tillbaka till de äldsta systemen. Vi erbjuder kompletta hissar både med och utan maskinrum, där vi lagerför några varianter. Vi har också ett brett sortiment av mekaniska detaljer och vi hjälper våra kunder med materialval för olika lösningar. Alla våra elektronikprodukter är egenkonstruerade och tillverkningen sker i vår moderna ytmonteringsline.